September 24, 2010

Virchow.

Tadi waktu tengok tengok notes saya jumpa gamba Dr Rudolph Virchow. Tapi kenapa gamba tu tak hensem?? Tak puas hati tu wujud sebab saya dah pernah tengok beliau sebelum ni, hensem la jugak. Takde la tak hensem macam tu. So dengan gigihnya menkerah cik google ntuk membuktikan bahawa persepsi saya sebelum ni tepat.

Gamba waktu beliau muda baanyak

Gamba waktu beliau muda sikiit.

Haa. Kan lain tu! orait puas hati uh. Perasaan puas hati tu sama cam puas hati waktu dapat makan kenyangkenyang kat open house haritu. Heheh

Inila dia muka muka puas hati. Wekeke.

Ok tu je, bai

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥