October 01, 2010

1/10/2010

Cantik la tarikh ni. Pandai korang pilih. Kepada kawan saya Kak Ain yang telah selamat menjadi isteri Incik Farhan beberapa jam yang lalu, Selamat Pengantin Baru. Huehehe. Sorry sesangat tak dapat pergi wedding korang. Like I said, harini exam. Dan macam biasa, exam sangat shitty. Tak pernah buat saya rasa yakin pada diri sendiri. Isskk.

Ok enough with that. Er, Kak Ain, telur pindang tu sedap. Time kasih daun keladi. Lain kali bagilah lagi. Heheheh.

So saya yang tak pernah kahwin ni pon akan berlagaklah ntuk jadi sorang penasihat kepada korang berdua yang dah kawen. Oh yang ni saya mengaku adalah salah satu contoh kelakuan luar alam. Peace no war.

So dear Kak Ain,
sila lah taat pada suami kamu kerana syurga seorang isteri adalah pada suaminya. Sekian terima kasih. Kalau nak banyak banyak lagi nasihat, silalah baca buku panduan isteri solehah yang mama ai selalu baca tu. kekeke.

Err, dan ntuk kamu Incik Farhan, 

Bukan dari tulang ubun wanita dicipta, Sebab berbahaya membiarkannya dalam sanjung dan puja. Tak juga dari tulang kaki, karena nista menjadikannya diinjak dan diperbudak.. Tetapi dari rusuk kiri, Dekat ke hati untuk dicintai, Dekat ke tangan untuk dilindungi.

p/s: Kak Ain, sila berpuas hati dengan entri ini. hehehehe. Tapi kalau Kak Ain email gamba kawen lagi best~ woha. 

Ok tu je, bai

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥