October 03, 2010

Bosan. Takde keje. Lapar.

Semalam mimpi ngeri yang memang ngeri habis punya.
Tapi takdelah mimpi hantu pon. Its just that saya tak suka mimpi mimpi berunsur 'ngeri' macam tu.
Haaiisshh.

Last friday, saya berskype ngan sorang kawan sampai tak hengat masa. Like always, kawan saya ni suka tanya pasal isu isu agama, pendapat in some things (beliau suka kaji cara perempuan fikir), skit skit pasal anatomy and bla bla bla. Its good to have someone to always remind me of isu agama I think. Not I think tapi memang pon. And then tetiba termasuklah cite pasal isu feelings segala.

Muhammad: Aku rasa dia faham aku suka dia. Aku taknakla bercinta cinta ni tapi aku takut melepas sebab dengar dengar senior pon suka dia jugak
Saya: Kau RASA? Kalau camtu explainla kat dia. Kalau rasa cam taknak melepas sangat, tunang. Senang cite.
Muhammad: Yelah aku dah bagi hints kot. Tunang? Hmm. Aku pon terfikir camtu gak.
Saya: Ok. Tapi si f****** tu susah sikit nak baca hints segala. Terus terang jela. Bagitau dia ko suke dia, taknak bercinta, nak bertunang.
Muhammad: Whooo. Kalau kena reject malu dowh! Dahla classmates. Malu tu takde hal la sebab sekejap je tapi kalau dia tak cakap ngan aku lagi dah cemane?
Saya: Aku tak taulah plak kan tapi one thing yang aku tau, women need ASSURANCE. Kalau ko cakap ko suke dia tapi no actions taken and tetibe je senior tu propose dia cemana? Takke melepas jugak nanti?
Muhammad: Janganlah takutkan aku wehh. Gelap dunia
Saya: Bukan niat aku nak takutkan ko, tapi tu peringatan. Heheh

Hmm. Korang rasa camne?

Ok tu je, bai

4 comments:

  1. take action now...terima ataw x, at least dah cube...

    ReplyDelete
  2. Hahaha... Kalau dah jodoh xkemana... Ape yg nk takut sgt? Rilek sudeh... =)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥