October 26, 2010

Entri untuk kamu. ^^

Satu entri untuk kamu.
Heheh. Tak sangka ada jugak orang menunggu nunggu entri kat belog saya ni. *mode perasan sekejap, wink*
Nini mouse
Saya menulis untuk release tension. So kalau takde entri tu maknanya saya tak tension sebab saya tak setadi. Keh keh keh. Tapi kekadang sebab tak setadi saya terlebih aktif mempost entri sampah kat belog ni. Err.

Okey okey saya tau saya da start merepek. 
Hari ini dalam sejarah my migraine attack only last for 3 hours. 
Thanks to Caffox. I miss my Imigran.
Rasanya saya perlu mengikut saranan dan pendapat Dr Kak Timah *aww* amek prophylaxis for migraine tapi saya malas sebab ubat prophylaxis ni kena telan hari hari plus, saya takut dengan side effects dia. Haisyoo. 

But now, saya rasa saya memerlukan prophylaxis pills itu. Hadoi. Kepala oh kepala. Silalah bertahan. Minggu depan cuti. Yeay!! Sila jangan menjeles. Lalalala
Nini mouse

Notabadakair: sayangku saleha, saya akan shut down mcm laptop selama beberapa jam after I take those drugs. Dont worry be happy. :)

Ok tu je, assalamualaikum

3 comments:

  1. aku sangat takut tengok kau bila dapat migraine attack. tak ubah macam mayat hidup!!

    ReplyDelete
  2. mayat hidup is wayy too much la N. I rather say it as hibernating so that I can get hold of myself back. kekeke. btw, nice outfit. Me like it. :D

    ReplyDelete
  3. Hibernating? Sounds like panda lah you! haha. Hey I got the other pair. Baby blue. Mau?? Would love to see you in it. ;D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥