October 05, 2010

Lagi dan lagi.

Betul betul mencabar iman.
Kinah!! Sampai hati kau kawen tak jemput aku.
Ok fullsetop. Alangkah indahnya kalau saya dapat cakap camtu kat beliau.
Tapi beliau kahwin nun jauh di negara Arab Saudi. 
Kalau beliau jemput pon sah sah la saya tak dapet nak pergi.
Fulus tadak, masa pon tadak.
Kak Ain punya wedding present pon belum beli lagi. Upss.
Muehehehe.

kinah kata: tenn anak dara tua. aku dah kahwin
saya: mimpi apa?
kinah kata: mimpi indah lah weh. wakakahahaha 

Tulaa dia petanda awal yang mengesahkan kesahihan fakta beliau dah berkahwin. Sila jangan contohi gelak itu. Mau lari suami beliau kalau dengar beliau ketawa camtu. Kuikuikui.

Kawan kawan, walaupun saya tak dapat pergi wedding korang,
tapi tolonglah jangan tak datang majlis saya ye?
Wekeke. I cakap macam dah ada calon, takde la you. Sila jangan tuduh I curang. Euw. Ok sirius sirius.
Tulah korang, sape suruh korang wat majlis weekdays camni.
Taula bulan syawal, senang kerja compilekan skali ngan open house segala, tapi weekdays bulan syawal ni la saya punya masa untuk bersosial seciputttt je. Isskkk. Sedihlah begini.

notabadakair: nak suami jugak, boleh teman saya waktu weekend. Babah, saya mau kawen. Tapi waktu weekend jela. Boleh?

p/s: fatin afifah, sila jangan terpengaruh. Fokus fokus fokuss!!! Argh.




Ok tu je, bai

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥