October 18, 2010

Reborn

Result assessment last week dah out. 
Agak miracle lah saya boleh lulus. Teeheee.
Bukan riak ok tapi memang last week saya tak study lahangsung. 
Menyerah kalah sebelum berjuang. Ececeh. 
Hei exam tu berjuang ape. Anda fikir senang ke nak timbangkan mana satu jawapan betul, mana satu jawapan salah, mana satu confirm betul, mana satu confirm salah, pastu kira kira markah secoet after dah kena tolak sebab silap bom jawapan? Susah tawwwu. Wekekeke. Kalaulah babah tau saya makin malas untuk study, saya pasti beliau akan kecewa. Iskk.

I wanna be reborn. Mungkinkah?



Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. all the best!!
    everyday everyone keep reborn dear~

    all dreams can be realized if we try to realize it ^_^

    ReplyDelete
  2. thanks dear feeyah~ :D
    all the best to you too!!

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥