October 31, 2010

Rethink

I need to reschedule everything. EVERYTHING. This holiday isn't really holiday but a break where I need to change my mind set, change my bad habits and get back to my sense as a medical student. What I mean by get back to my sense is I need to rethink of the reasons why I choose medicine in the first place. I need to polish my dream and make it looks like its a brand new. I need to rethink of whats the priority in my life right now. Saya perlu cuba menerima kekurangan hidup sebagai med student dan cuba survive dengan kekurangan kekurangan itu. How do I survive? THINK. Thats why I need to THINK. Think and think and think sampai tertido. Wakaka. Wey wey ini entri sirius so, act serious.

Err. Need to revise the notes, but when do I start? 

With all the distractions (TV, katil yang normal, PS, katil lagi dan katil dan katil) how do I study? Public Library? Dah 10 tahun tak masuk library kat dungun ni. Library kat rumah? Man, barang penuh sangat yang amat teramat kat dalam itu. Mama dah packed barang barang dalam kotak and sort of susun semua lat library and there's no space left. Even nak jejak kaki pon susah kat dalam bilik apalagi setadi. *alasankah?*

Herr. I wish I have a tutor. Sape nak jadi tutor saya sila angkat tangan! (I don't think anyone will agree to tutor you afi, *gelak setan*)

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

♥..Drop it..♥