October 04, 2010

SHINee


This is my latest fav of Kband. Taemin sangat cute ok especially dalam Hello Baby punya show. Super comel.

My babah sangatlah pelik kenapa perempuan zaman sekarang suka kat korean boy band. Beliau cakap lelaki korea macam pondan. Jambu. Wekeke. Oh babah, sebab jambu lah kitorang suke. Muehehehe. Suka berpada padalah jangan sampai memuja. Diingatkan suka dan puja adalah sangat berbeza. 

Actually MV korean boy band sangat seronok ditonton. Kenapa? Tarian dorang tu, pergh. Mantap kot! Saya tak taula apa perempuan lain fikir but one of the reasons juga adalah kerana, sangat susah nak tengok perempuan dalam MV dorang. Most of the time adalah muka muka dorang yang menari appear in the videos korean boy band ni. Tak macam english people punya MV. Kalau takde adegan perempuan sexy sure punya jumlah views kat youtube tu tak sampai satu juta. Tak suka la. Dorang menyalah gunakan body perempuan. Kurang pandai.

Ok tu je, bai

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥