October 14, 2010

Sindrom Khamis

Macam biasa, hari Khamis je saya akan bertukar menjadi nerd separuh masa. Maksudnya nerd di waktu malam sahaja. Daripada seorang budak jahat suka kacau orang tetibe bertukar jadi budak baik. Duduk dalam bilik diam diam. Tapi sila jangan salah sangka, saya tak study hokeh tapi tengok movie atau hupdate blog. Muahaha.

cool ok kereta ini. *drooling*

Esok exam lagi. Walaupun rasa cam nak regurgitate maupun vomit tapi exam tetap exam. Study or tak lain cite. Keh keh keh. Uh uh and yeah, assessment kali ni sampai silibus physiology saja. Pathology tak masuk lagi. HOYEHHH. kalau tak, mau terputus jugak nerve short lobe mahupun long lobe kat GI sytem ai ni. Wuuu.

Notabadakair 1: tips untuk elak constipation?? Pisang, drink water 7 glasses a day, eat lots of food which contain fibers, banyakkan pengambilan vitamin C dan macam macam lagi. Untuk keterangan lanjut sila layari website ini. Hehe

Baiklah sebelum saya merepek lagi, its better for me to off now. 
Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥