October 03, 2010

Sutady.

Bila belek belek balik blog ni baru saya terperasan, lately banyak post bertemakan chenta. Ceittt. Sungguh tidak memberangsangkan otak lah tema tersebut. Ini semua salah kawan kawan saya. Muahahah. Diorang lah pemangkin kepada terjadinya post post tersebut. Pandang kiri cakap pasal boboy, pandang kanan cakap pasa gegirl mana la saya tak terpengaruh kan kan kan? (alasan terbaik tutup bau kentut diri sendiri yang busuk)
Mimimo mouse

Makanya kawan kawan, disini ingin saya ingatkan anda semua, udah udahla tu cakap soal chenta hati perasaan ye? Belajar belajar belajar! Kalau ada jodoh tak kemana. And uh uh, yang sedang hot bercinta sakan tu, tetapkan batas batas ye sayang.. Nanti bila dah kawen tak best da sebab semua benda pon da penah buat. Haish. Not good not good.
Mimimo mouse

So afi. Today is Sunday. Tomorrow is Monday. Monday ada kelas. So jom kita kerjakan si alien SCTL tu cukup cukup. Keluarkan segala kung fu, judo, taik wan do, silat dan sewaktu dengannya. Hiyark!!!

p/s 1: kepada my classmate Kak Afiqah, you might not read this, but Congrates on ur engagement. 

p/s 2: Ha tengok tengok, love tunang kawen lagi. Macam mana saya tak terpengaruh?? muehehehh.

Ok tu je, bai

6 comments:

  1. "Kalau ada jodoh tak kemana"
    Ait? Ko pun terpengaruh dgn comment aku? Hahaha... =p

    ReplyDelete
  2. Perasannya. Takde ar. haha.. ak da lama da tau ayt tu la :p

    ReplyDelete
  3. Hahaha... Mmg dah lama tau... tp baru teringat maybe? =p

    ReplyDelete
  4. eh xnk kalah. ak pon xnk kalah. slalu je igt tp xnk guna~ :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥