October 27, 2010

Whee.

Woho tetiba rasa terlebih semangat bila tengok traffic malam ini. Thanks to Incik Sarip for promoting my blog. Tapi dont expect any upah from me heh. Nak upah sila balik melesia.

Notabadakair 1:  tak faham betulla jiran atas ni. Malam malam macam ni la dorang start punggah barang, seret lemari, ketuk ketuk dinding. Woih, its freaking 1:19 am tak reti reti ke orang nak tido huh?? Aaa. Stress. Excuse my language. Hilang kesopanan ai. Selamat malam. 

Notabadakair 2: to my cousin yang tak suka cite korea (yeke tak suke? kalau suke sila cakap ye) sila bagi cicit kat tokki cepatcepat eh. Lalalala

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥