October 13, 2010

Won't keep my mouth shut anymore.



Kepantangan saya

DIMALUKAN DI KHALAYAK RAMAI.

Sekali kena, saya akan ingat sampai bila bila siapakah gerangannya yang melakukan sedemikian. Walaupun nampak kecik pada korang, tapi besar pada saya. *Korang pon slalu kata aku kecik kan, so benda kecik ntuk korang besarlah ntuk aku. Ada paham???*

Be it sape sape pon, no exception. Memang saya akan ingat sampai bila bila. Silap silap bila saya dah nyanyuk esok esok benda tuh jugak saya akan sebut. 

I know its good to forgive and forget, and I tried to do so tapi kalau dah banyak kali kena weh sape tak ingat? Ala theory ni sama macam teori rotan anak. Sekali kena pon dah cukup wat anak tuh serik lagi pulak kena banyak banyak kali, mau dia fobia ngan rotan tuh. Sama jugak macam saya, sekali dah kena mungkin boleh tolerate, tapi kalau banyak banyak kali, hurr. Takes time to forgive and forget.

notabadakair 1: gila jahat perempuan afi tulis entri macam ni. sila boikot saya!


notabadakair 2: sila simbah air kat muka saya sekarang! Sedarlah diri hoi nak marahmarah orang, kau tu dah sempurna ke wahai cik afi sayang?

Ok tu je, assalamualaikum

3 comments:

  1. sori, kamu sebenanya student spm. :P
    gurau2. hehe.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. keh3. spm kah? bkn upsr ek? :P
    dun wori tak amek hati pon :)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥