October 20, 2010

ZzzzZz

Dont know why malam ini sangat mengantuk. Malam mood study membara nilah jugak hormone mengantuk melampau lampau. I normally sleep after balik kelas sebab right after masuk rumah menonong masuk bilik solatsolat mandimandi pastu rasa comfycomfy then terjah katil and today macam biasa tidur jugak. Buttttt something wrong somewhere, walaupun da tido tadi but I am still feeling so sleepy siap dizzy lagi sebab tak ikutkan mata yang nak tido sejak maghrib tadi. Argh. Give me a break lah duhai mata. I need to study! Demmit. Ok fine fine, mengalah. Harapan sebelum tulis benda alah ni semua ialah semoga mata makin tak mengantuk bila mengadap blog tapi nampaknya malam ni trick ini tak menjadi. Mata saya sangat degil. 

p/s: dear, normally my room tak macam tu hokeh. Malam ini saja. Biasanya kemas dari segi susunan sebab buku pon ai malas nak bukak. wekeke. 

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥