November 14, 2010

Ade idea mcm mne nk jmatkan ruang dlm beg klu nk brkemas utk prjalanan jauh yg mgkin memkn msa brjam-jam smpai anda rse mmbawa beg yg bnyk itu adlh 1 kesusahan dan lebih baik mmbawa sikit beg je dgn kapasiti yg rgan spy anda x mnyushkan org len & dr sndr?

Jimat ruang? Bawak baju nipis macam blouse and baju kurung not shirts seluar bawak satu je so jangan bawak seluar putih sebaiknya bawak seluar hitam and jangan main kotor so takyah tukar seluar and kalau seluar busuk pon xpe kat bawah takde siapa hidu. Tuala bawak yang nipis and kalau rasa nak jimat ruang lagi bawak kain sarung je. Lagi nipis dan ringan. And for the bag, bawak beg yang strecthable. Saiz nampak kecik tapi boleh muat banyak barang. Most improtantly, semua clothes tu digulung gulung bukan dilipat atas experience lepas.

Got questions? Spill it out :)

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥