November 28, 2010

Crazy?

I need someone to accompany me to do these crazy things

crazy thing no 1: Racing. drift. Seriously I like this.
crazy thing no 2: I really want to learn how to use guns. Yeahhh. 
crazy thing no 3: Sky diving. Tolonglah. Sangat mengidam nak buat bendalah ni ok! Walaupun saya jerit waktu naik roller coaster, tapi tak bermakna saya takut bersky diving. 

so, anyone?


Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. ahha kucing tu senyum gatai ;D
    sky diving?mcm best je,,tp gayat 0.-

    ReplyDelete
  2. haha.. tau xpe. gatai.

    gayat memang gayat, tapi fun!! :D

    ReplyDelete
  3. hahaha..gila ah!!huhu..
    aku takat merempit still leh tahan weh..haha..ni ha..satu g bendalah tu.. yg lompat dr tempat tinggi tu yg melangit tu.. pe jadah aku tak tau nama..hehe.. aku gerun!

    ReplyDelete
  4. merempit lagi macho!

    haa bungee jumping tu eh nekmo? haha.. yang tuh pon boleh tahan fun gak tuuuuu. adrenalin rush menusuk qolbu! :D

    ReplyDelete
  5. adrenalin rush menusuk kalbu ok g weh..
    jgn ko terkencing tak hengat dunia time tu dah ar..hahahahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha..lawak ar nekmo! :D
    xpe, tekencing waktu bungee jumping dimaafkan. bahaha :D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥