November 26, 2010

Gila bayang.

Yelah yelah saya update. Huahua. Poyo jekan? Nini la ni suka paksapaksa. *peace jangan marah*

Ok enough with merepek repek. Hari ni saya berhabis masa kat Alamanda (lagi dan lagi). Release tension sambil beli kasut baru. Kasut lagi? Yelah sayakan makhluk perosak kasut. Memang patutlah selalu beli kasut ye dak? 

Ohye, semalam birthday angah. Kononnya sangat indulge dengan buku sampai terlupa nak wishkan beliau happy birtday to you. Takpe angah takpe, kakak da beli hadiah baik punye. Ekekeke.

Korang tau tak benda apa dalam dunia yang paling susah manusia especially saya nak lawan? Ye betul. NAFSU. Dan harini nafsu saya adalah sangat tinggi terhadap sebotol perfume Etude 30ml yang berharga RM69.90. Bau dia sangat suweet ok. Sweetttt. And uh uh, botol dia sangat menawan. Kecil dan PINK. Oh dan oh. 

Tapi setelah akal waras ni menimbang baik dan buruk beli perfume tersebut, maka saya dengan bersusah payahnya melangkah tanpa menoleh kebelakang lagi meninggalkan booth Etude itu. Hati pedih, terguris, merintih, merana tapi apakan daya, maruah kena jaga beb. Isk.

Dan sekarang, asik terbau bau lagi perfume tu. Dem. Agaknya promoter tu tersembur kat handbag saya sama thats why asik terbau bauan wangian itu. Wuuuu.

Jadi kesimpulannya mood malam ini adalah : Gila bayang.
*makhluk cute lagi wangi*

p/s: Nini, tudung itu adalah tidak sesuai dengan muka saya. Paste gamba kat belog ok la tapi kalau nak tempek kat kepala waktu keluar oh sangatlah sadisnya muka ini. Bulat macam bola sepak. NO NO NO.

Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. nt klu pg shopim lg yg luper kt mak sdara dcni yer....hehehe..

    ReplyDelete
  2. haha..sembur kat beg??hehe..ayat xleh blah..
    xpe weh..t nafsu dtg g..hehe

    ReplyDelete
  3. nekmo- tu ar. agknye dia tersembur kat hndbag skali cos waktu dia sebuk promote2 tu dia duk sembur sana sini, hehehh

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥