November 10, 2010

Happy birthday sayang.

Harini birthday beliau. Sesungguhnya saya sangat sayangkan beliau. Sayang sampai mati. Sayang yang takada penghujung. Always pray that he'll be happy. Walaupun saya tak pernah cakap saya sayangkan beliau, tapi saya harap beliau faham body language saya. Harap beliau faham actions saya.

Always adore his smile. Senyum dia buat saya gembira. Senyum dia buat saya ketawa. His dimples, fuh. Mahal. Sesungguhnya beliau sungguh hensem dimata saya. Always adore his eyes. Redup. Bila pandang mata tu, marah pon boleh bertukar senyum. Sungguh. Itulah kuasa mata redup beliau. Sungguh power. 

Always adore cara dia menarik perhatian saya. Heheh. Beliau sangat manja. Suka merajuk. Walaupun saya selalu cakap saya tak suka bila beliau merajuk, tapi sebenarnya dalam hati saya suka. Bagi saya lelaki seumur dia sangat comellll bila merajuk. Berlagak macam budak kecik nak kena pujuk pujuk. Tapi tulah, cakap tak suka tapi hati senyum berbungabunga. Always adore cara dia bercakap dengan saya. Gedik je. Heheh. Macam kucing pon ada. Miawwww aww aww aww.

Frankly, I adore everything about him. He is so adorable, huggable, loveable and semua -able lah. Sesungguhnya beliau adalah almost perfect dimata saya dan saya bangga kerana beliau adik saya.

Dear bangcik, grow up well. Be a nice guy so that someone can actually buy my words. Heheh. But seriously, kakak means this. I love you baby bongsu tak jadi. Mueheheh. Ok kakak mau study. Bye.

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥