November 01, 2010

I need it.

Why am I dying for a driving license??

1. So that saya tak payah 'kawen ntuk hujung minggu' (dont let ur imagination go wild, please) sahaje semata mata untuk mengelakkan kebosanan ditinggalkan keseorangan, kesunyian, ketakutan di cyber.

2. So that senang saya nak ulang alik pegi kolej or balik or stay kat campus sehingga larut malam or larut pagi sesuka hati saya tanpa mensusahkan hidup orang lain.

3. So that tak payah menyempit dalam bus berkepit kat celah ketiak blackies bila ada meeting on Friday evening

4. So that senang nak pegi hantar and pick up laundry kat dobi. *saya mengaku sometimes saya memang sangat malas basuh baju and I really wish I have the car so that I can move freely to the pusat pembasuhan pakaian.

5. So that I wont puke food from any Cafes at Cyberia anymoooorrreeeeee

6. So its easier for me to go to either KLIA or Subang Airpot or maybe just DRIVE home. Wahaha.

7. Senang untuk saya berfoya foya dengan cara saya tanpa perlu mengikut jejak langkah orang lain dan ruin others plan because of my presence

8. So that its easier for me to step in the bank to draw some bucks for living. Kehkeh

9. So that I can satisfy my shopping thirst yang selalu ada setiap bulan.

10. So that I can take turn also and babah can rest *walaupun sangat impossible untuk beliau melakukan yang sedemikian, but at least I hope he'll do that*

11. So that I can move freely.

So dear pegawai JPJ yang assess saya besok, please luluskan saya. Jangan gagalkan saya please please pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


Ok tu je, assalamualaikum 

2 comments:

  1. ehhh...baru perasan :D
    cyberia? cyber?
    study mana?
    mmu ke? :o heheheee

    ReplyDelete
  2. yup, cyberia~ hehe.
    bkn mmu. cucms :)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥