November 22, 2010

Wedges VS Flat

NO. Definitely not cheezy wedges. But this wedges.


Last weekend I spent my precious 2 days with my family. So agak agak jelaa kan macam mana suasana tu. Meriah. Best ai cakap u bila dapat berkumpul sama sama. Tetiba rasa macam dah tua sebab babah akan cakap something like this bila semua orang ada, " Bestnya bila kita satu family dapat bekumpul macam ni". Yelaa cuti skolah ngan cuti sem adalah lain. Jadi sila bertabah wahai babah. Isk.

So to make me feel like I'm really the eldest one in the family saya dengan jayanya telah memakai wedges yang mempunyai ketinggian 3 inches. Just imagine my height back then. Sangat bangga ok. Pastu mengada pakai slack yang labuh bagi tersorok wedges tuh. Haha. Sangat teruja sebab nampak diri sangat tinggi. So bila pegi rumah sedara, takde scene "eh mana satu kakak mana satu adik"

But then babah was kinda worry seeing me with that. He was like holding me whenever I walked faster than him. Bila saya buat muka macam "kenapa bah?" he answered me dengan buat muka macam "sila jangan jalan lajulaju nanti kamu terpeleot". Haha. We have that thing you know. Cakap pakai tengok reaksi muka je, but we still understand each other. Tapi kekadang pernah jugak tersalah translate pastu babah suruh ai buat benda lain, benda lain pulak yang siap. Heheh.

Hm, walaupun wedges bagi saya keyakinan sebab wedges berjaya menambah ketinggian saya berinchi inchi, tapi flat tetap dihati. Takde sape boleh lawan flat seriously takde. Flat adalah terbaik sila setuju dengan saya.
Kan kan kan?
Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. dulu kenal wedges hanya untuk Potato Wedges yang enak dimakan..
    tapi skrg dh lain,
    wedges juga ada untuk kasut.
    hee~ pakai flat la, nice lagi..
    mudah nk lari lari =D

    ReplyDelete
  2. oh wedges itu hanya bila bersama keluarga tersayang.

    Pakai tu pon sebab taknak benda alah tu rosak sebab tak dipakai tapi rosak sebab dipakai walaupun sekali dua. heheh

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥