December 23, 2010

10 things that u won't eat.

1. Cream puff. Bukan sebab tak sedap, tapi sebab mengalami tahap kemuakan melampau. Bau cream puff je pon dah buat saya pening.

2. Bawang goreng. Pernah dengar tak cite pasal bawang goreng campur straw? Scary ok.

3. Grilled food, especially SALMON. Lagilagi yang kat Manhattan. Memang tak boleh jalan.

4. kacang tanah. Menempah bala namanya kalau saya makan kacang tanah. Within 10 minutes migraine akan menjenguk.

5. Makanan McD.

6. Apaapa makanan or minuman dari starbuck. Don't ask me why I said so, ask yourself why you want to eat them.

7. Tempe. Serik sebab pernah makan tempe hangit tuhan sahaja yang tahu betapa hangitnya perasaan waktu itu.

8. Batu

9. kayu.

10. non halal food. Of course la semua muslim pon will do the same thing tapi sebab nak cukupkan sploh point dengan gigihnya saya taip jugak. Peace no war! :D

Got questions? Spill it out :)

6 comments:

  1. 3bawah tu sama, kalau starbuck tu...kalau ada org dh terbeli dan dia belanja..je.
    sendiri sendiri, harapanla...=)

    ReplyDelete
  2. haha.ok la tu ade gak org nk blanja. klau saya harapanla. kena beli sndri. sebab tu tak beli, sobs. :D

    ReplyDelete
  3. no 1 and no 5, memang fave. esp no. 5. tiap2 minggu nak makan. huhu

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. mcD mmg ada aura yg blh buat org addicted. sbb tu bila dah kurang ketagih tu kena stop cpt2~ huhu

    ReplyDelete
  5. grr~ sukka giler creampuff !
    ngee~
    tapi takk sukka McD !
    *terpengaruh dgn vid y disebarkan di fb.. hehe ~
    huhh ~ kacang ? letakk jaojao !
    *t pimples tumbuh melata..
    HAHA
    starbuck ? best tapi its JEW.. ):
    grr~ tak sukka tempe jgk !
    *dunt ask y.. HAHA
    mak aii panjang aq cmmnt..
    MAAP yeh !

    ReplyDelete
  6. sindarella- looks like we hv sth in common!! xsuke mcD jugak sbb video tu. hehe.

    dan sgt stuju, starbuck is jew. say no to starbuck!!

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥