December 30, 2010

Cuti untuk kamu, bukan untuk kami.

Tahniah Malaysia sebab menang piala Suzuki. Eh betulke nama piala tu? Kalau salah sila google sendiri ye. Afi bukannye minat sangat kat bola pon, dan memang tak pernah tengok bola sepak Malaysia tapi tetiba rasa hati kembang bila dapat tau Malaysia menang. Wekekeke. Nampaknya semangat patriotik itu masih wujud dalam jiwa ini. Terima kasih kepada babah yang menghupdate pengetahuan am afi dan juga kepada orang Malaysia tapi tinggal kat Jakarta itu sebab bersusah payah sampaikan berita walaupun kamu nun jauh diseberang. 

Dan disebabkan kemenangan itu, maka PM dengan bangganya telah mengumumkan bahawasanya esok adalah cuti. Yeay yeay yeayyyy!! Itu jeritan TUMPANG GEMBIRA bukan jeritan gembira sebab besok KITORANG STILL KENA ATTEND EXAM!! Yeaaayy.....y...eee....aa...yy..
Nini mouse

Sadis kan? Isk. Kitorang pon nak jugak celebrate CUTI BOLA. Isk lagi sekali. Takpe takpe. Inila namanya delay gratification. Weekend ada lagi sila jangan risau. Oh minggu depan final. So hujung minggu ni kena bajet study. Takpe weekend minggu depan ada lagi. Jangan risau. Oh next 2 weeks dah start block baru, sure banyak kerja kena buat tambah tambah lagi afi kena jadi leader. Takpe takpe, tahun depan ada lagi, jangan risau. Oh tahun depan adalah sehari sahaja lagi. Habistu tahun bila nak celebrate CUTI BOLA ni?? Isk. Depress la haku.
Nini mouse


Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. hehe..kesian...xpe2..semoga lulus cemerlang

    ReplyDelete
  2. wau speselnyer org jauh tlg update kn biter tuk dia...jeles aii...

    ReplyDelete
  3. heh. takyah jeles, m.su msg je sure dia reply

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥