December 05, 2010

Looking for a customer.

Sesungguhnya saya adalah seorang makhluk Allah yang tak reti guna dua handphones. How did you do it eh? Well mungkin sekarang saya tak cukup sibuk ntuk ada dua handphones and seterusnya dua nombor like I used to be some times ago. So thats why I don't think I need to have two handphones anymore. 

And so, I'm looking for a new owner for my LG Pink Lollipop.
Ada sesape nak beli tak?

I promise you the condition is tiptop. Cantik lagi bergaya. Handphone ini sangatlah comel. Kalau korang suka handphone stok themes cutecute macam nak geget and bunyi semua korea je, inilah handphone yang terbaik untuk korang. 

I pay RM940 for this handphone + the accessories about 4 months ago and I'm thinking of letting it go for RM600 (negotiable).

 And I tell you, walaupun dah 4 bulan I owned this handphone, I didn't really use it. So u decide lah nak imagine keadaan handphone tu macam mana. Tehee
Nini mouse

So if there's anyone who's interested in buying this handphone, you can contact me at 0136404426. 





Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. wah..cantik kan HP model tu tapi akak ellen prefer nokia plak..hehe

    ReplyDelete
  2. yup, model ni mmg comel :D

    nokia best! no wonder akak suke nokia, hehe :)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥