December 29, 2010

sayang kau sangat sangat.

I have this habit. Bila bosan study, saya akan kacau semorang yang terlintas dalam fikiran or ikut sedap jari mark nama kat phonebooks before send message. Most of the time saya akan hantar bulk ym or skype or message kat sesape saja in one go and I'll wait for the reply. Just wait and wait and wait. Kalau nasib tu agak baik, berjuta lah orang reply. Tapi kalau nasib sangat tak baik or dalam erti kata lain malang, memang takkan ada orang reply. Zero. Kesiankan?

Kekadang bila dah bosan tahap maksima saya message diri sendiri. Wohoho. Main main dengan handphone sampai tertidur. Ooo yeah I sound pathetic. Tapi ade aku kesah pathetic ke tak?? Wekekeke. 

zaman doludolu waktu ada dia

Saya: bosan ah. takde sape pon message aku. jeles ngan ko. asik melekat ngan handphone 24 jam
dia: jeles? ko bosan eh? nak aku hantar message?
saya: apekah? duk satu bilik pon nak message ke? tapi kalau ko tak sayang kredit hantar jela. aku lagiiiii suuukaa *dengan nada perli*
dia: ok

selang beberapa puluh minit tetiba ada bunyi tenet tenet. Berlarianlah saya mengadap handphone. Message dibaca dengan penuh amarah, tapi jauh disudut hati terharu dengan pengorbanan kredit itu.

"kau suka kan, nah amek satu message"

terasa diriku sungguh berharga sebab ada kawan macam dia.
Mimimo mouse

Ok tu je, assalamualaikum

10 comments:

  1. asip- kalau ko xsyg duit sila la :p

    ReplyDelete
  2. tak sayang duit tu tak kisah.. berbaloi ke tak tu yg aku kisah.. so.. berbaloi ke tak?

    ReplyDelete
  3. depends on the content of the sms. klau content tu berfaedah maka berbaloilah ia. klau tak berfaedah maka x berbaloilah jadinya. err, menjawab soalan ke x?

    ReplyDelete
  4. kalau sms mengade2? contoh sms err.. adelah.. takkan nak bgtau.. agak2 berbaloi tak? kah3

    ReplyDelete
  5. tdo bro, bgn kul 1 lbey td, sbb tu x rep, ni nak smbng tdo balik.. esk nak g bermain serbuk putih dr langit itu lagi.. :D

    ReplyDelete
  6. asip- mengade tahap tinggi ke rendah? klau tahap rendah berbaloi la jugak sikit2 kot

    ReplyDelete
  7. en sarip- wuho. bestnya main snow. buat snowman byk2 pastu amek gambo ek :p tempek kat belog anda itu.

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥