December 15, 2010

Senget

Sesi motivasi

First of all, trust yourself.
Trust your heart.
Sometimes your instincts are just right, so don't argue.
And first impression counts.

Sesi melepaskan perasaan geram amarah jahanam

Bla la kau. Pegi main jauh jauh shuh shuh. Sila berhenti susahkan hidup aku. Boleh tak kalau sekali seumur hidup aku kau buat aku fikir kau ni insan yang baik? Boleh tak kau bagi aku satu sebab untuk aku still boleh cakap "oh sabarlah dia pernah buat baik kat aku dulu, so buat baik kat dia balik". Boleh? Mustahil. Sebab aku tau nature kau memang busuk hati, memang suka tengok aku jatuh tergolek golek and yang terbaik, kau tepuk tangan bila tengok aku sedih. Allah maha adil. Dia tau sapa yang betul dan sapa yang salah. Tunggu dan lihat jelah balasan nanti ye.

Sesi bertenang

Afi, breath in breath out. Now you write everything here so just clear your mind. That person is just another scum who shouldn't affect you. Remember you still have your family and friends around, so just be cool. Or at least, act cool in front of the inhumane creature. Never show your weakest point and always be strong. You know you can be better than her!

Rabbit 2

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. “I’ve never let anyone talk me into not believing in myself.”
    one of my best quotes from Muhammad Ali.

    Chillex, smile. =)

    ReplyDelete
  2. jatuh golek? mesti cm bola op? :p. chill sis chill.. :)

    ReplyDelete
  3. mr fahmi- wow. thanks mr. that quote helps. :)

    ReplyDelete
  4. en sarip- hhaha..lebih krg r.thanks bro :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥