December 04, 2010

Sila suggest tajuk apa yang sesuai ntuk post ini.

Rasa macam nak mencarut. Boleh ke? Berdosa tak kalau mencarut kat belog?
Nevermind. Mencarut dalam hati sudeh.
Eh serious sh**, rasa macam nak mencarut la.
Opps. Dah tercarut sudah.
Astaghfirullahal'azim.


Senario di atas menunjukkan kejahilan seorang manusia. Dah tau terangterang benda tu salah tapi nak jugak buat. Gedik kan? Mengada kan? Geli kan? Geli?


Ok, let me twist the scenario a bit. Macam mana kalau tak tau tapi buat jugak. Berdosa tak? Salah tak? Tak tau bukan sebab BUAT BUAT tak tau tapi memang BETUL BETUL tak tau. Macam mana? 


Yang paling mengguris perasaan, orang lain tau tapi tak nak cakap yang dorang tau. Then bila yang tak tau dah TER'TAHU' barulah orang yang tau sebuk nak cakap "eh, bukan memang macam tu ke" or "tau. dah lama dah saya tau" or "ingatkan kau saja buat buat tak tau".


Adeh. Rasa macam nak lempang tak? Kalau tak lempang pon pukul bebola mata (eyeball) dengan tendon hammer. 


Hee. Bencilah rasa macam ni. 


Hoi RASAMACAMNI pegi main jauh jauh. Syuhhhhhhhhhhhhh. Find your way back home. Don't come near me ever again!


Malangnya, RASAMACAMNI adalah pekak dan buta dan bisu. Orang cakap apa pon dia takleh dengar. Tapi satu je kelemahan dia, air. Kenapa air? Sebab dia akan cair bila terkena air.


Oh jangan salah anggap, RASAMACAMNI bukan gulagula kapas yang cair bila terkena air liur, tapi lebih kepada bebola api berekor satu bertanduk patbelas. Fuh. Memang cair bila terkena air.


Well done afi. Anda berjaya merepek lagi malam ni.


Mode: tulisikutsukahati.


Nini mouse


Ok tu je, assalamualaikum

5 comments:

  1. comelnye, pink icon tu...
    dh tahu salah, sila jangan buat.
    agree.

    ReplyDelete
  2. mr fahmi- heheheh. mmg comel. setuju!

    ReplyDelete
  3. byk sgt pkataan tahu. tumpang tanya, ada jual tahu bakar x

    ReplyDelete
  4. fahim 'n alin- alamak, tahu bakar xjual r. sori, :P

    ReplyDelete
  5. kirim salam kechik untuk aku.. kah3..


















    p/s: gua serius nih.. serius mengarut..

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥