January 05, 2011

Afi si pembunuh.

Muahaha. Ai dah berjaya bunuh kamuorang. Ai sangat bahagia kerana kamu semua berhak untuk mati!!

Bukan sahaja jahat, kamuorang juga sangat menggelikan. Euw. Tegeliat situ tegeliat sini. Euw. Tegeliat lidah ai tengok kamuorang tegeliat geliat begitu, dan euw lagi sekali.

Sorry la raihan ai terambil tittle pembunuh bersiri. Nampaknya teori minyak anda tidak berjaya. Mereka telah mengalami revolusi adaptasi. Tidak kusangka kamuorang berjaya bermutasi menjadi makhluk anaerobic! Takde oksigen pon cool je tegeliat geliat lagi. Dasar gedik.

Dan seniors yang telah meninggalkan sebotol listerine di dalam bilik air, billion terima kasih ai ucapkan kerana berjaya membantu ai membunuh makhluk menggelikan lagi merbahaya itu. 

Oh sungguh ku tak sangka, jejentik gedik elergic pada listerine. Penemuan baru. So kawan kawan, kalau ada listerine expired kat rumah korang, sila sedekahkan kat sini so that kami boleh buat simpanan if recurrent infection happen. Infection? Euw. Geli.


Ok tu je, assalamualaikum

8 comments:

  1. apsal tak pakai garam je? murah dan mudah.. jenuh jugak nak carik listerine punya pasal..

    ReplyDelete
  2. oooo pkai garam pon boleh ek? xtau plak.. haha :D

    ReplyDelete
  3. entah.. tapi ikut konsep nyamuk tak 'beranak' dlm laut.. kalau method lain.. cuba letak kicap lemak manis pulak.. kah3

    ReplyDelete
  4. x boleh. itu membazir. klau yg expired boleh la, keh3

    :p

    ReplyDelete
  5. membunuh untuk kebaikan takpe. hehe ;p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥