January 03, 2011

Azam yang tak berazam

A: Azam saya for 2011, no man no cry! Takkan ada lelaki boleh rosakkan tahun 2011 ni! Takkan ada kenangan sedih dengan lelaki lagi!

B: azam saya tahun ni, saya nak jadi homosexual

C: azam saya tahun ni, saya nak boyfriend!

Hah. Contoh diatas adalah contoh azam tahun baru yang agak agak cool. So apekah azam tahun baru anda?


moral of the story: sila cipta azam yang bernas untuk kebaikan diri sendiri.

Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. hai afi...

    blog awak pun apa kurangnya, soft je...

    selamat tahun baru ye...

    ReplyDelete
  2. azam si b ngan si C sgtlah tak ok kan..berazam kearah keburukan.huhu.si A ok la ckit kot.hehe

    azam saya nak dpt distinction dlm pro exam..ok x?

    ReplyDelete
  3. feeyah- sangatlah ok azam kamu itu dear! :D

    ReplyDelete
  4. selamat thun baru
    hope azan awk tercapai especially azam yang ketiga tu :)

    ReplyDelete
  5. qylla- selamat tahun baru ntuk kamu juge!

    eh itu bukan azam saya.. whee~ :D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥