January 05, 2011

He's just not that into you

Kawan: kau tau, ada sorang lelaki tu asyik pandang aku je. 
saya: so?
Kawan: kau rasa kenapa dia pandang aku?
saya: kau pakai baju terbalik kot?
kawan: eeeeiii. Serious la!
Saya: eh betulla! Kau pakai baju kurung ke seluar?
kawan: seluar
saya: mungkin zip seluar kau terbukak
kawan: siot la kau!
saya: siot tu ape?
kawan: kaula!

Ngehee. Sorry la sayang, I'm not in the mood to talk about that kinda stuff. All I know is, kalau lelaki pandang kau tak semestinya dia terattracted dengan kau. Mungkin rambut kau messy, baju kau koyak, kain kau tersingkap atau ada sos kat muka kau. Or maybe, dia sesaje nak test tahap kegedikan kau. Enough said. 


I don't mean to offend anyone but that's what I think. So, what do you think?

Ok tu je, assalamualaikum

10 comments:

  1. OMG u really blogged this!!! hahahaha

    ReplyDelete
  2. kain tersingakp?1st taim kot dgr pkataan tersingakp nih...hu3
    erk,sori lari topik. ;P

    ReplyDelete
  3. i think the same way..
    so no need to be perasan or control ayu..
    sbb perngai llaki mmg mcm tu..
    makin dilayan makin over

    ReplyDelete
  4. feeyah- haha, so true. :D certain lelaki mmg over, muahaha. tapi pompuan pon ade gak yg over. :'(

    ReplyDelete
  5. yup betul..smg kite sume tak tergolong dlm category itu

    ReplyDelete
  6. aku penah kot..dlm2 aku kontrol macho kn..rupanya aku guna slpar lain sebelah..ptt la org siot je pndg..hehe

    ReplyDelete
  7. penkcintadia- :D heheh, satu bukti kukuh yg menyokong teori aku.. :D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥