January 13, 2011

bebelan

Kawan: kau dengar tak lagu taylor swift *sebuttajuklagutapitaksempattangkaptajUklaguapa*
saya: tak suka taylor swift. Lagu dia semua pasal love story yang macam fairy tales.
Kawan: kau apesal?
saya: apesal kenapa?
Kawan: pelik la. dah macam anti love pon ade.
saya: apesal kau cakap macam tu?
Kawan: yela, haritu komplen "eh cite korea ni takde ke yang bukan pasal love?", pastu kau cakap "eh lagu melayu ni takde ke kalau bukan pasal cinta?", lagi "eh cerpen online ni takde ke kalau bukan pasal cinta?". And last yang aku paling ingat, "eh dalam sehari takboleh ke kalau korang tak cakap pasal pakwe?". Kau dah kronik ni fatin. Pergila jumpa lecturer kau yang psychiatrist tu.
Saya: Ala tu mulut je cakap, aku normal la.
Kawan: yeke? Aku ada bukti kukuh ntuk support teori aku
Saya: apedia?
Kawan: kau single 
Saya: so?
Kawan: dey thambi, kalau kat US umur 21 still single kau da kena cop macam macam tau! 
saya: pedulik hape. itu kat US la. Ini malaysia.
Kawan: haha. kalau kat malaysia umur 21 dah boleh jadi nenek orang tau?

Kau melampau. Sobs. Janganlah hina aku sebegitu. Sobs. 

"SEHARI TAK CAKAP PASAL STATUS AKU TAK BOLEH KE?"
Rabbit 3
Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. rilek.. berpasangan tu mmg best.. tapi ianya lebih bosan daripada single.. haha.. eh? mana entri kawen aritu? delete ah? kah3..











    btw.. apa tajuk lagu kat blog nih? lagu korea ah? yg bunyi piano..

    ReplyDelete
  2. haha..ye eh? xpenah ku tau itu.

    entri kawen tu dalam simpanan. haha. byk sgt kontroversi xleh publish lelame.

    btw lagu tu first love- utada hikaru. lagu jepun,

    ReplyDelete
  3. laah U.H ke? patut macam pernah dgr.. lama dah nak tnya.. tapi tak tertanya2.. ingat dkt cerita korea mana2 tadi.. kah3

    ReplyDelete
  4. lagu dia yg best satu lagi untuk f.fantasy.. apa ntah.. type piano gak..

    ReplyDelete
  5. oo ye eh? aku xtau lak yg final fantasy tu, hehe

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥