January 01, 2011

Maksiat New Year

Happy new year everyone!
Ade tak orang kawen harini? cantik tu tarikh, 1.1.2011. eh tapi tetiba ada 2, ok dah tak cantik dah. 

Kawan kawan yang dah bertahun tahun tak jumpa ituuuu mengajak saya keluar menyambut new year. Tapi mintak maaf kalian saya tidak dapat memenuhi tuntutan tersebut. Isk. Sedih tahu. Psst, to be honest discussion itu adalah satu alasan yang sangat kental. Sorry lagi sekali wahai kawan kawan, sobs. My parents will never allow me to go out sampai pagi. I'm very sorry. Ok disebabkan saya dah berterus terang kat sini so dear perasaan bersalah, shuh shuh sila menjauh. 

What do I do during new year's eve? Makan kue tiaw goreng basah ngan beloved chea sambil tengok cite Lagenda Budak Setan. Ye. Cite itu lagi. Entah kenapa suka betul tengok cite tu. Tapi saya nasihatkan anda semua sila jangan tengok kalau taknak perasaan membunuh suami dayus macam suami ayu timbul. Baru malam ni saya perasan keSkemaan farid kamil, I mean in that movie. 

"Saya mencintai awak"

Hampir terbang chopstick ditangan. Huahuahua. Ada lagi ke orang skema macam tu?? Kalau tulis surat cinta ke email cinta tu boleh terima la kan tapi ini conversation ok. Haha. Bangga la A Samad Said dengar. Siyes. Saya yang takde darah sastera pon tetibe terasa tumpang bangga dengan pengarah, pelakon, penulis skrip mahupun penerbit LBS itu.

But then agak terkilan sebab pilih LBS. Kononnya taknak keluar sebab takmau tengok adegan peluk memeluk sempena new year tapi tertengok pulak farid peluk lisa. Haish. Jeles ai dengan si farid kamil. Ai yang perempuan pon belum pernah sentuh lisa tapi beliau dah siap peluk peluk bagai. Eee. Benci. 

Ohye. Azam tahun baru?

Membuat sesuatu tindakan sesuai dengan umur. Waaa!! Dah tua. Tak suka. Tapi..... orang cakap
"Age is just a number, who cares anyway??" 
Sape setuju sila angkat tangan!



Ok peeps. Lets rock this year & jangan lupa doa bebanyak so that 2011 will bring more happiness and barakah. Lets change to better person! Yeay!

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. buat perangai macam umur kau? erm.. perangai apa? selalunya umur kau ni kawin dah.. apa nak jadi? kah3

    ReplyDelete
  2. la..bpe kali dah ulang tgok citer tu?
    btw kte suke sbb ade lisa n farid..like both of them

    ok..selamat tahun baru 2011
    (happy new year sounds westernize sgt.hehe)
    hope to be better than last year..n beeter than the best =)

    p/s:kte kawin harini 1/1/11.jmput la ye

    ReplyDelete
  3. asip- apekah? haha. itu zaman dula la sip, zaman skrg dah berubah. :p

    ReplyDelete
  4. dear, kte ske jugak kat cite tu, tapi xske yg peluk2 tu. muahahaha. n yes, selamat tahun baru jugak! :D

    p/s: yeke???? bagi peta kte pegi skrg jgk! :P

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥