January 06, 2011

otak kosong

Going to have my final exam for reproductive block tomorrow, tapi otak sangat kosong. Blur. I spent a lot of time studying I guess tapi entah ape yang tak kena, otak still rasa kosong. Masuk ke tidak ntah ape yang aku baca tadi tu. Sobs. 

Dear Allah, if in case Kau tak izinkan ilmu tadi tu melekat kat kepala aku, ppleeassee jangan buat otak aku kosong begini. At least bagila otak kesedaran bahawa sekosong kosong mana pun dia, dia kena ingat Kau juga. Sobs.

p/s: pray for me yah.. :'(

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. mungkin otak kk tlah di isi dgn kegembraan nk blik kg.jmpe dgn iman..hehehe..

    ReplyDelete
  2. ibu iman- haha.. yup! sooo trruueee! :))

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥