January 09, 2011

Puas

Susahkan nak puaskan hati orang? Certain things yang kita suka, orang tak suka. And certain things yang orang suka, kita pulak tak suka. So how? Ustazah cakap, jangan ikutkan sangat pandangan manusia. Pandangan Allah tu yang penting. Jadi jom kita beramai ramai ikut cakap ustazah. 
Rabbit 3

And yes. Shockingly, sekarang saya dah tak takut kat kucing. Wakaka. Mama cakap itu petanda baik. Petanda baik? Apakah maksudmu mama? Lol. Thanks to Kontot kucing kaksu yang diberi nama oleh saya *ehem* kerana telah berjaya menyembuhkan ketakutan saya pada makhluk sejenis kamu. Ohye, agaknya inilah pencapaian paling gemilang untuk tahun 2011. Best best.

Rindu memey and tuck already. Sebelum ni saya tak pernah kacau hidup dorang. Tapi sejak dorang menetap dalam bilik air saya, barulah saya sedar mereka sangatt commeelll!! Walaupun saiz dah besar gabak macam raksasa dalam game Super Mario tapi dorang maintain cute. I remember when I was  feeding them and they were fighting off each other, climbing on each other's back just to reach my hand. Haha. Kelakar. I never know turtles can do that seriously I have no idea. Tapi nampaknya saya tak boleh pandang turtles sebelah mata lagi. Kena guna keempat empat mata!

My new year resolution for the time being, banyakkan koleksi gambar. Bila godekgodek folder gambar, hanya beberapa keping sahaja gambar kitorang amek waktu second year. Sibuk mungkin? Wekekekeke.
Green

p/s: clean your mess before I kick ur ass. lalalalala

and also

WELCOME URINARY SYSTEM!!

Be nice ok bebeh!!
kalaulah Urinary System ni makluk serupa manusia, nescaya akan ku peluk cium beliau sekarang. So sila berlaku baik kepada saya ye? :)

Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. WHOA! congratulation..dh xtakut kucing.
    tapi rugi la, klu takut kucing..sbb they so adorable.
    nnti buka youtube, cari MARU!!

    Eh, bela turtle..? nice nice..

    ReplyDelete
  2. mr fahmi- OMG MARU cute sanggaaattt!! haha..besarrrr kkooottt!

    haah, adk sy bela turtle. :D tapi bila da xcute dorang xnk main da. terbiar je kt dlm bilik air.. haha

    ReplyDelete
  3. asip- tortoise besarrr kooott! Ini turtle yg cute miut tu la, haha

    ReplyDelete
  4. mcmane nk hilangkan ketakutan pd kucing? seriously i'm scared of them

    ReplyDelete
  5. feeyah- hmm..play with them. Tapi slowslow la. jgn pegi peluk terus bendalah tu, menjeritjerit kamu nanti! hehe. actually kite pin tkt lg kt kcg ni, its just that dah kurang ketakutan tu. Like I said, always play with them then u won't feel that insecure lagi da. heheh

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥