February 23, 2011

Air batu campur

Post takde kaitan dengan tajuk. Lalalala.

Pro exam adalah beberapa jengkal sahaja lagi. Tambah tolak darab bahagi ngan masa cuti segala, hasilnya adalah hanya beberapa minggu dari sekarang. Sudahkah anda bersedia wahai afi? Semestinya TIDAK. Wuu. Stress sekejap. Sobs. 

Sejak babah bagi afi guna his darling IO, weekend asik penuh ngan jadual aktiviti itu dan ini. Sangat teringin melepaskan stress pegi Qiam kat masjid Putra. Bilalah agaknya Allah izinkan afi pegi sana. Sobs. 

Sangat nak balik rumah ok. Tapi takkkkkkkk boooolllleeeeeeeehhhhhhhhhhh. Mau jerit sekuat hati. SAYA NAK BALIK!! 

Oo yeah, sebelum afi merepek dengan lebih lanjut, I want to apologize to u hami. I know that there's high possibility that u won't read my blog but nevermind, still want to apologize here. Heheh. Sory aa aku emo haritu. Just had an episode of course mood macam swingy shitty sket. Sket ke? Yeah sket. Itu belum full blown lagi kalau tak mau macam bulan mengambang aku punya tebiat. Sejak kena asthma attack kat bomba camp tu I can't really lie down melainkan kalau dah betul betul tido tak sedar apa apa. Itu pon asik terjaga and need to repositioned my back kalau terbaring secara flat. Haih. 

To anon, ye saya tau saya lembik. Memang lembik. Longlai. Tried to be keras tapi tak bolehlah. Agaknya gene perempuan dalam badan saya ni terlebih tak? Thats why lembik semacam? Ah, apa apa jela. 

Mood swing lagi. Baru lepas kena leter ngan mama. She was so pissed off dengan saya. 
"Sape suh kakak g buat jugak aktiviti tu? Awak tu tak kuat lain kali mintak excuse. Mama bukan apa tapi ha nilaa dia akibatnya. Orang lain takpelaa takde masalah awak tu yang bermasalah. Dahla, tak guna cakap lagi benda dah lepas. Lain kali ingatlah". Bagai batu menghempap kepalaku. Wuuu. Ampun ma. AMPUN..

Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. eh, got asthma attack?
    erm, nnti dh abis final exam, jogging la selalu,up skit stamina.

    bukannya lembik, just masing-masing ade own limit.
    chillex lah.
    fokus on exam.
    ganbate.!!

    ReplyDelete
  2. dari asip pulak: haa tulah.. kan aku tak cakap lagi.. kau tu dahlah badan lemah.. tak payah laa latihan bomba arituu.. ni nak jadi bomba ke jadi zomba? eh doctor.. haa.. abis sekarang sapa yg susah? siapa pulak nak tolong amik pro exam nanti? siapa? haa haa.. menjawab.. bla..bla...bla...





    p/s: ha ha ha

    ReplyDelete
  3. mr fahmi- thanks mr! tp part jogging tu yg liat sket. Other sports ok but jogging. haha

    ReplyDelete
  4. asip- sikit lagi macam atuk aku.. haha

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥