February 02, 2011

Just something.

Kekadang terfikir, wujud lagi ke percintaan yang jujur lagi suci melalui internet? I mean bila kamu jumpa someone kat chatting room memana then tukar tukar number phones and personal details bla bla, kawan lama lama jumpa jumpa ngan family tup tup kahwin. Wujud lagi ke ek benda benda macam ni? 

Orang cakap perempuan yang selalu hang out kat chatting room ialah perempuan jenis yang tak confident bila berdepan dengan laki, tak cantik, tahap pelajaran tak tinggi, geek, nerd and semua benda tak eloklah ada kat dia. Betul ke? 

I don't have the answer for that. Do you?

Ok tu je, assalamualaikum

8 comments:

  1. i have answer for that.. i call that a romance that suddenly too urban these days.. tu pun dikira cinta jugak.. apa aku salah?

    ReplyDelete
  2. well maybe u're right, :) but don't you think dengan keadaan dunia zaman sekarang benda tu mcm sesuatu yg agak susah ntuk dicari lagi?

    ReplyDelete
  3. no doubt.. we need trust.. but not hope.. only trust.. and paling penting dating.. kah3

    ReplyDelete
  4. dating? xtau plak aku dating tu penting, lol. haha

    ReplyDelete
  5. dating tu penting.. serius.. terutamanya pada cinta urban ni.. haha

    ReplyDelete
  6. oh mcm tu plak. klau camtu bek xyah becinta bagai. xyah dating. save duit, lol. haha

    ReplyDelete
  7. I don't think girl who spend most of her time on the net is a geek or low self-esteem or not educated or ugly. I doubt that :D

    I used to be such an avid chatter back then. but I'm not a geek or nerd n most of my chatter peeps are absolute gorgeous :D

    online dating / love is still relevant. but nowadays they prolly use FB or twitter :D

    ReplyDelete
  8. thanks for the respond una berry!! Most of all, I totally agree with you. :)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥