February 23, 2011

Minum dan Menang!!

Anda semua suka minum milo?? Oh saya tau. suka kan suka kan?? Milo adalah best. Seriously milo is one of my favourite drink too! Selain berkhasiat, milo juga mampu membuatkan saya hyper dan membantu menghilangkan mengantuk ketika study. Wahaha.

Dulu waktu zaman muda mudi, milo ibarat susu nombor dua. Addicted dengan milo duh. Setiap hari mesti pekena milo. Bila dah tua ni pandai pulak minum milo tabur segala bagai. Oh seriously sedap. Kalau sesape tak pernah try meh cakap kat saya, besok saya belanja. Weheehe.

So to those yang suka and addicted dengan milo, marilah kita sama sama menuju kejayaan dengan mengklik dibawah dan join contest tersebut. Sambil minum, kita menang. Bagus bukan? Hadiah contest ni adalah lumayan ok. iPod shuffle yaw!! Rugi kalau anda tak try. Dah penat main dota tu apa kata try to get the highest score in this game and win this contest pulak? Try kawan, jangan tak try. Heheh


Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. saya tak pernah minum milo.. isk3.. *dengan mata berkelip kelip manja*

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥