February 15, 2011

Random thought.

Just got back from Alamanda. Alhamdulillah, rasa macam nak sujud syukur cos kat Carrefour ada jual USB Garmin tuh. Weehu. Cost me RM250 yo! Mahal duh. Seriously lepas ni kena jaga bendalah tu betul betul. Sobs. Terbang duit simpanan ai. Tapi kena ajar diri jadi bertanggungjawab. Walaupun babah gelak gelak je bila afi cakap afi dah ter'rosak'kan bendalah tu, but still kena belajar tanggung sendiri. Jangan ngengada nak claim balik duit tuh ngan babah. Lalala.

Waktu ontheway balik I saw some of my juniors duk menunggu bas kat bus stop tuh. Teringat waktu dulu dulu. Waktu saya adalah budak bas rapid KL. Berlari lari kejar bas. Berkepit kepit dalam bas. Bersesak sesak dalam bas. Berdiri kat celah celah ketiak black. Terpaksa tebalkan muka bila nampak orang muslim buat itu ini. Oh I've gone through all that. And thank you Allah for letting babah to has some sort of trust to let me drive.

Penat, mengantuk dan malas. After balik dari flood relief mission which was on sunday, afi tak bukak buku lagi pasal Infectious Disease ni. Oh ya. Dah masuk block baru which is Infectious Disease. 2 weeks je. Matilah. Sangat compact. Dengan weekends yang busy. Isk. Sedih lor. I wish my dream to improve my grades come true. Please make it real ya Allah..Pleaseeeeeeee.

p/s: epu, semalam aku mimpi mu balik Mesia

p/s/s: Prof Radhi..boleh tak kalau saya tak pegi latihan bomba minggu ni..? Pleasee....TT__TT

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. hoho, jgn mmpi tu mksd ak blik trus sudah la.. hu. weyh, boh mu v mu bwk kete? ce cite ce cite, mu ejah gane ngan boh mu..

    ReplyDelete
  2. xla. mu blk skejap je. lol :p
    ye. abh ak bg ak bwk kete.

    ce cite ce cite? haha.. mls ak nk taip sini. cite panjang sgt :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥