February 17, 2011

relation antara stress dan makan.

Ter release tension dengan kejutan Chea kasi. HAHA.
I am a kinda person yang tak akan jerit bila takut instead my body will be so stiff I barely move if I am in a very scared punya state. Rasa macam otak keluar sekejap daripada skull that's why all the flight and fight reactions shut down. 

But tonight lain pulak yang jadi. Maybe it was more to terkejut daripada takut. I screamed like it was no tomorrow. Kuat gilaa sampai gegar bilik. Yes I know itu hyperbola but seriously I think just now was the loudest scream I ever made sepanjang jadi pelajar tak bertauliah siusieemmes. Chea laughed her lungs out sampai merah gila muka and I was like terkejut sesangat sampai tak tau nak cakap apa melainkan tergelak gelak jugak. My heart raced like ferrari yo! Berjuta riban harga heart ai waktu tu. 

Dah agak lama tak merungut pasal kerja kan? So now I want to start bragging about work and work and work. Dengan pro exam discussions that will be held everyday starting from yesterday, dengan segala programmes on weekends, dengan appointment yang tak habis habis, meetings, websites, I feel like I need more than 24 hours a day seriously. 

Who to be blamed keatas semua kebanyakan kerja tersebut? No one else except me. Teringat balik kata kata babah dulu before I enter siusiemmes, and kata kata inilah yang berjaya mematahkan semangat accept the offer to further my study kat indon "Being a doctor means that you live your life for others, not for you anymore". I can feel the aura now. Heheh. Well, walaupun agak memenatkan and stress but I think I enjoy my life the way it is. Except that I eat more when I am stressed out, everything should be just fine. 

And right now I feel like eating ketam (again), udang bakar, chocolate cake, tons of chocolates, milk shake, meatball, anything with CHEESE and mom's mihun sup. Meleleh. Anyone care to help me get them? :)

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥