February 23, 2011

Ular sawa.


Errr. 

Errr.

Errr.

Ok.

Kenyang. 

Hasilnya mengantuk.

Menguap.

Macam ular sawa.

Eh jap, ular sawa menguap ke?

ok ok tuka. Macam buaya. Mulat asik terbukak takde tutup tutup lagi dah. 

Sungguh kental syaitonnirajim ini. 

Ohye. Besok adalah birthday Si budak kecik Iman.

Tadi Ibu Iman hantar gambar beliau. Disebabkan kemengantukkan melampau afi ter'reply' comelnye arash.

Adess. Itu bukan arash la weh. Itu Iman. 

And yeah. My elective project is, creating foods for children yang tak suka makan sayur. The core plan is letak sayur dalam makanan like cakes or cookies or whatever sweet things so that they are attracted to eat some. At least got some nutrition from that. Pray for my success. Jangan nanti cake sayur jadi macam teettt sayur sudah. Wahahaha. 

Ok. Syaitonnirajim dah kalah. Belog menang. Mata dah tak mengantuk. Weehu. Let's continue with IMMUNIZATION. 

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. waa.. aku suka project mcm tu.. ada beberapa method aku nak kongsi.. tapi nak tulis kat sini terlalu panjang pulak.. aku ada beberapa idea dari pemerhatian aku.. banyaknya aku review dari jamie oliver.. dia ni chef idola aku.. dia ada buat project untuk primary school.. canteen atau cafe yg berlainan cara masak nak attract budak2 makan sayur dan protein yg baik.. dan cara elakkan junk food dkt school.. bagus project macam ni.. serius aku suka.. haa kan dah panjang komen aku.. serius tajuk ni best untuk discuss..

    ReplyDelete
  2. ooh asip, tolonglah kongsi. At least boleh tolong aku yang tgh terkapai kapai mencari idea ni. heheh. real.afi@gmail.com..anything abt jamie oliver or whatnot yang ko nak share do email it here. kerjasama anda amatlah dihargai :))

    ReplyDelete
  3. kau nak cepat ke? actually aku kena korek balik buku note aku mencari.. dulu aku ada buat satu buku note khas buat masak2.. boleh bg due date kau?

    ReplyDelete
  4. its ok take ur time. bendalah ni kena wat bulan 6 kot.. heheh. proposal je kena hantar next week. btw, tq for ur help. :))

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥