March 06, 2011

just another.

Mood hilang. Hati sakit. Harini rasa macam nak drive je sesuka hati. Tak sangka subconscious mind dah hafal jalan pegi alamanda. Otak melayang waktu bawak kereta. Alih alih dah sampai kat tempat parking. Tinggal psychomotor tangan je yang kena amek card parking tuh. Kalau takde agaknya dah masuk alamanda baru saya betul betul sedar.

Mood sangat tenat. Waktu kat A&W akak cashier tu tanya 'adik ok ke? duduk dulu la'. Agaknya muka saya dah macam mayat kot. Atau dia perasan saya macam hilang arah. Entahlah. Waktu makan, I'm in my own world again. Mengelamun je manjang and unlucky me, ada mamat mane tah perasan saya tenung dia. Haish. Sorry ek wak, that's me yang sedang mengelamun tapi terpandang muka awak dengan tidak sengajanya. Bukan sesaja nak cari pasal atau flirting atau ape saje istilah yang korang guna ntuk describe bendalah tenung renung menenun ni. Errr. It took me almost an hour to finish my meal. Lama duh makan. Makan sambil fikir memang memakan masa yang tak boleh blah lama.

After makan otak cakap nak balik tapi kaki tak ikut arahan. Jalan jalan dan jalan. Non stop sampailah pukul 4 lebih. Dah penat tau plak kaki jalan balik. Sepanjang masa jalan tu macam macam benda otak sempat capture.

1. ada budak tercekik biskut famous amos. Mak dia terjerit jerit panggil bapak budak tu. Everyone was so panick but me. Nampak sorang pakcik keluarkan stethoscope then saya terus blah. Ilmu BLS pon dah taktau mana hilang.

2. akak yang jaga booth perfume tu asik bagi saya kertas yang dah disembur perfume. Wangi tapi maaflah kak. Bau dia macam orang dewasa saya tak suka. Lalalalala.

Dah taktau nak taip apa. Brain brain please think straight. Sobs. I wish I wish I wish!



Get a grip of yourself afi. You're just another person. Accept that.

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. Oh, sesuatu yang merisaukan je.
    duduk and rest dlu..

    then, make sure xde lelaki di depan pandangan awak, nnti ade y perasan lagi plak.

    stay focus. insyaAllah, semuanya tenang.

    ReplyDelete
  2. asip- taklah. itu tension. acute stress. terlebih secretion of cortisol. :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥