April 02, 2011

Belog dah gemuk.

Belog ni cakap dia dah gemuk. Dia cakap lagi, "cik afi, berhentilah feed saya harihari". Thats why kekadang saya give up nak bagi makan kat belog ni. Biar dia lapar. Biar dia kurus.

Sangat tension harini. Penat PPD belum hilang. Ye ye, saya tau saya lembik. So? Takyah cakap pon dah tau dah. Lalalalala.

Gatal. Haah. Saya gatal. Makin lama makin gatal. Dah sapu ubat pon gatal manjang. Malas pegi klinik. Next monday jumpa abuya jelah. Dokter G***** tak best. Takde communication skill. Wekekeke.

Ohye. Sayang saya dah balik. Jantung hati pengarang jiwa dah balik. Selamat pulang. Weehu. Jom dating lelame ek?? Tak sabar nyeeeeeeeee. Souvenir jangan lupa tau dear! BR ek? Haagen dazs pon jalan. Sedappnyee. Tasik menunggu kita!


Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. cuba mandi air panas.. baru sapu ubat.. jangan garu sangat.. biasalah hutan..

    ReplyDelete
  2. mana ada.. sapa ckp aku dokter? aku amik arts laa kat sini..

    ReplyDelete
  3. @asip محمد

    haritu ko blogged pasal baru hbs exam hematology, :p

    ReplyDelete
  4. eh.. mana ada? salah blog kot kau ni.. aku baru nak exam minggu depan ni.. wish me all the best yeap sayang.. keh3

    ReplyDelete
  5. mggu depan? gud luck then, :)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥