May 10, 2011

..Good bye Jet

Agaknya semalam Jet tetibe menjatuhkan diri beliau kerana beliau tahu bahawa beliau akan dikidnap dari saya pada hari ini jam 9 lebih lebih pagi tadi. Nasib baik jatuh dengan severenya dan banyak kesan calar kalau takde, saya yang akan lebih tercalar harini. Sungguh tidak baik dan suci jiwa orang yang mencolek Jet saya itu. Sobs.

Untuk pickpocket yang boleh tahan kurang cerdik,

Udah udahlah tu buat kerja terkutuk dan tergedik ini. Tahukah engkau bahwa sesungguhnya engkau telah berjaya menyusahkan hidup aku? Mana nak cari balik contact number semua orang? Mana nak dapat balik message message penting kat dalam tu? Mana nak dapat balik gambar gambar precious haritu? Dan yang paling penting mana nak dapat balik iBook yang aku download tu?? Hah hah? Mana mana? Cuba bagitauuu. Dasar!

Dahla kau ambik handphone aku kau cuba pulak nak curi duit aku. Perangai sebijik macam mangkuk tingkat. Aku doakan agar kau mendapat balasan yang setimpal dengan apa yang kau buat seperti dilanggar lori dan sebagainya.

Oh er. Agak kejam disitu. Oklah. Semoga kelebihan pick pocket kau ditarik dan kau tertangkap satu hari nanti. Amin.

P/s: kau sangat keji.

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥