May 07, 2011

..I want to go to the moon.

Mode: Big Big World.
Nobody is leaving, but I loved this song. LovED.

Been very busy lately. Sorrylah tak sempat singgah blog anda anda semua yang telah meninggalkan footprint kat shoutbox. Kalau sempat pon klik link je then window tuh terbiar. Maaf lagi sekali.

After about a week of 8-10 hours per day studying, I woke up this morning with a feeling of going to other dimension where no one could ever find me. I'm so worn out. And I know I'm not alone. My groupmates must feel the same too. I know this is not going to end in few years time tapi entah kenapa pagi tadi saya kecundang. Pagi pagi lagi mood dah down. Negatif sungguh. Sobs.

Usrah lepas mengajar saya untuk berjaya kita kena sabar. And it takes so much to be called a winner. Tahu tapi still gedik buat buat tak tahu. Bersabarlah wahai hati, bertahanlah wahai otak, berfungsilah dengan normal wahai mata. Permudahkanlah ya Allah. Isk. Oh dan usrah lepas juga menyedarkan saya kepentingan surah Al-Asr di setiap penghujung majlis. Masa itu penting dan sangat berharga sehinggakan Allah bersumpah dengan perkataan masa. No one could ever buy time. Millionaire ke zillionaire ke billionaire ke semua tak mampu beli masa. That's how precious time is. So kalau nak berjaya use every single second of your life wisely.

Oh yeah, beberapa hari lepas saya dapat sepupu baru. Cute tiny premature little princess. Melihatkan keadaan dia yang kecik but still fighting to live buat saya terharu. I'm a big girl but I'm not fighting as hard as she is. Kenapakah wahai diri?

Ok sila setop berblogging. Go study.

P/S: setiap kali bukak belog nampak countdown kat sebelah dan symphatetic reaction takes place. Nice.

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥