May 31, 2011

..tidorlah mataku.

Allah.. Please mata please please pleaseeeeeeeeee la pejam. Ntah sampai bila nak terkebil kebil camni. Penat tahu. Wahai badan, tadi bukan ke kita dah buat perjanjian? Aku main badminton 9 sets non stop which would make kau penat sangat sangat so that kau boleh stimulate otak ntuk biar mata aku lelap tapi sekarang apa dah jadi??? Grr. Kau mungkir janji.

P/s: ym menggila. Tah apekena dengan makhluk tuh asik hang je. Grr. bila dah hang bukannya nak off ke hape dia on je manjang tapi tak boleh receive and send msg. Terbaik kan?
Published with Blogger-droid v1.6.9

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥