June 30, 2011

..The Hot Chick-en Porridge

Menu for today is chicken porridge.




Yang ni kalau nak resepi kena mintak kat mama. ^^ And I guess bendalah ni pon berjaya menarik perhatian kanak kanak cos oman yang tak suka bubur pon makan dengan seleranya. Thanks to mama for the help. Love love.

So harini aku puasa dengan jayanya tanpa adegan pitam memitam dan biru membiru. Semuanya normal except for sedikit penat dan sedikit letih. Harini jugak aku buat chicken nugget tu lagi cos babah tak sempat rasa yang semalam. And of course disebabkan ini dah kali kedua makanya hasil production adalah lebih productive. Babah suka dan aku puas hati. Nampaknya aku bolehlah buat chicken nugget ni untuk dirasa oleh supervisor aku nun di CUCMS sana. 

Dan harini jugak oman adalah dibawah jagaan aku. Penat melayan budak kecik yang seorang itu. But it was truly funnnnnnn. Oman dah addicted ngan Talking Tom dan aku terpaksa sorok handphone sampai tak dengar orang call just because tak nak kasi dia ingat lagi kat kucing tu. After zohor aku dah pancit habis. Time aku dah siap siap nak tidur and dah pejam mata tetiba oman datang and korek bijik mata aku. Bila aku pejam mata balik dia gigit kaki aku plak. Comel je. Haha. 


After dah di rasuah dengan susu barulah oman membiarkan aku tidur dengan tenangnya. Haih oman oman. I'm gonna miss you badly lah bila sem baru dah start. Sobs. Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥