June 18, 2011

..girl's night out after first pro

Last night the three of us (chea, rehan and me) went to Alamanda. Mana lagi kan tempat bergebang kalau bukan alamanda? heheh. Sendiri mau tau lah. Itu je tempat paling dekat. First time jejak game arcade kat situ. Sebelum ni asyik jeling jeling je tapi semalam ada kekuatan nak masuk. We had so much fun. Then terjumpa geng cucmsian yang lain, as expected. Dan pengajaran arcade, game crazy dance ke dance pebenda tah itu sememangnya bukan bidang aku. Tak retilah aku hoi nak melompat lompat kat atas petak petak kecik tu. Kalau nak aku lompat lain kali sedia tanah luas luas macam padang mainan tu barulah rock.

Then main bowling sampai terkehel wrist. But ehem, 'student doctor siti raihan adnan' check my muscle tone and power and dia cakap c5 c6 takde masalah. Keep on main dan saya menang for both games. Yeay! ^^. After bowling headed home and masa on the way pergi kat parking basement Alamanda, kitorang terjumpa ngan hantu sweater biru penyek kat tingkap kereta makhluk gedik. Hantu tu dah berjaya buat semua orang almost got cardiac arrest! Gila.

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. pergh!! main boling smpai tergeliat tangan...
    ni sure power main ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. @cEro

    haha. sbb "power" sgtla smpai tergeliat tgn tu :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥