June 07, 2011

..takde tajuk. =..=

Tadi aku tidur awal. Risau sebenarnya ngan jadual tidur. Makin dekat nak exam makin menggila. Malam sampai pagi takleh tidur tapi pagi sampai tengahari mengantuk yang amat. Adakah ini symptom symptom aku akan bertukar menjadi vampire? Rawr.

Oh tadi rehan cakap trailer breaking dawn dah keluar. I have nothing against this series tapi seriously, apelah yang bestnya dengan cite tu. Harap hero je hensem sikit sikit *ehem*, heroin nye muka emotionless aje. Bosan aku nengok. Dahlah ada si seksi jacob werewolf. Hadoii. Takleh lagi fantasi ke?

Oh tadi tidur pukul 10 lebih pastu terbangun pukul 2 lebih. Yang bestnya skarang boleh tu nak plan bangun bila bila masa. Sebagai contoh aku berkata kata pada diri sendiri *aku nak tidur 4 jam paling kurang* ha kau. Terbangun pukul 2. Hebat tak hebat tak diencephalon aku? Mueheheheh. *lempang sedas* Bila dah tidur terganggu ni kepala pon jadilaa miung sikit sikit. Eh sikit ke? Banyak gaklah kot.

Perkara best nombor dua, tadi waktu tidur separa sedar tu termimpi soalan exam. Boleh caye ke mimpi 5 hari sebelum exam eh? Kalau betul insyaAllah aku puasa seminggu. Sobs. Kepada yang rasa macam nak percaya kat mimpi aku *aku sendiri pon ragu ragu nak percaya* aku mimpi soalan respiratory, CNS, GIT, urinary and PH so do DRM. hah. sila study dengan tak teragak agak.

p/s: entri ini ditulis jam 3.37 pagi. *bijik mata terkeluar sambil kedua tangan menarik rambut*

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

♥..Drop it..♥