June 26, 2011

..Vroom, jom lumba.

Harini kena hantar and amek syafiqah lagi. LAGI? itu bukan jenis rungutan ye kawan kawan. I enjoy myself doing that. Ada feeling jemput anak sendiri gitu. ngeh ngeh ngeh. Dan setelah beberapa hari tak drive pakwe kesayangan ai iaitu bestfren babah, so today ai bawaklah TAU dengan jayanya. Sumpah beza yang amat macam langit dengan bumi kereta TAU ngan TAN. Satu lembab macam siput, yang satu lagi laju kemain macam lipas kudung. Tapi disebabkan slogan jalanraya 'Biar lambat asal selamat' maka I declare that I officially love TAU more than TAN. Lalalala.

Semalam babah pergi jenguk angah. Alasan babah ialah nak hantar barang tapi deep inside aku tau dia rindu angah. Yelah hari khamis lepas mama ngan aku dah drift pegi DG sebab nak hantar barang alih alih babah nak jugak lagi pergi jenguk angah semalam. Kalau bukan rindu apekah ia? Ce jawab ce jawab. Sentimental jugak bapak aku ghupenya. Heheh.

Oh dan waktu on the way balik, babah showed me different side of him. Percaya tak babah belumba ngan pakcik yang drive merc? I could not believe myself either. Selama ni babah sangatlah berhemah dijalanraya tapi semalam tetiba beliau bersemangat waja berdrift bagai. Syafiqah siap pakai seat belt lagi duk kat seat belakang. Haha. Tapi of course la merc tu menang. Mane boleh merc kalah ngan TAL. Malu ar weh. Jatuh standard merc. But really babah dah pandai pecut laju laju la sekarang. Mama pon melutut bila naik kereta ngan babah. 160km/h tu dah macam perkara biasa dah. Terbang tudung aku kalau bukak tingkap, serius.

All and all, it's not that boring sebenarnya duk rumah makan tidur. Best sebab dapat tengok pengembangan mendadak badan and best bila dapat tengok weighing scale tu pening nak kira berat badan ni. Walaweh. Way to go fatin, way toooo go.

p/s: babah, bila nak bayar hutang ..? *winkwink*

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥