July 04, 2011

..berbunga bunga.







Kalau dulu aku pernah cakap aku tak suka bunga, tapi sekarang bunga dah suka aku. Wekekeke. Kat sini susah nak dapat fresh flowers. Kalau senang hari hari agaknya aku beli bunga. Kasi wangi sikit bilik aku ni. Kat dining hall dah wangi amat hasil kerja bunga bunga di atas.

Mama: sejak bila suka bunga ni? Ni barulah macam perempuan. *senyum gembira*
Aku: ntahla ma. Suka yang ni je *ros kaler biru*
Mama: Eleh ye la tu. Dari tadi duk tangkap gamba tu kenape? Bukan suka ke namanya? *senyum sinis*
Aku: hehe. *senyum kalah*
Mama: dah dahla berangan nak beli sport car ye?
Aku: eh yang tu tak boleh ubah ma. Itu impian sampai mati
Mama: ............ *buat muka*

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥