July 12, 2011

..Lalalala, saif handsome!

Akhirnya dapat jugak aku tengok Nur Kasih. Weeeehu. Tengok, sape cakap tak masuk panggung tak leh tengok? Internet kan ada, use wisely la der. Mueheheheheheh.

Review review yang aku baca suh bawak tisu bila tengok cite ni, tapi takpe aku ada selimut tebal yang boleh aku wat lap hingus, in case aku nangis la kan tapi malangnya, cite ni buat aku senyum, bukan nangis. Aku tabik gila kat penulis asal cite ni. Dia punya ending tu twisted kot, bukan macam tipikal cite yang budak skolah rendah pon boleh agak ending dia apa. So berbaloi jugaklah aku meroyan nak tengok cite ni sejak beberapa bulan lepas.

Orang cakap part yang Adam sakit tu boleh wat air mata meleleh. Air mata aku kental je tak nak keluar keluar. Maybe dah teroverdose tengok cite korea yang lagi sedih dari tuh kot sebab tu selamba je aku ulang ulang banyak kali nak dengar balik skrip tu. Biasala gambar panggung tapi tengoknya kat laptop juling bijik mata aku. Nasib baik gegendang telinga aku jenis tough kalau tak mau koyak kot dengan sound system yang havoc tapi jadi tak havoc sebab tengok through laptop. Pithcing suara semua lari. Suara Nuramina dah jadi macam suara mama. Hua hua.

So officially, tajuk di atas adalah tidak benar sama sekali. Eh mungkin benar la jugak sket sket. Err, benar banyak kot?

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. haha..xdela. saif muncul skejap je kot. xleh nk tgk lame2 :)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥