July 17, 2011

.. Miss him already.

Penat. Letih. Tapi mata tak boleh lelap. Tried hard to sleep tapi eyelid ni tak reti reti nak tutup rapaaaat rapaaaat dan mimpi yang indah indah. Bangun, keluar bilik. Terbau durian yang berjaya buat iman mama yang berpose goyah. "abam help me with the duriannnn" eh. Kenapa otak macam berdengung? Tetiba aku sedar something yang buat selera durian aku mati. Abam dah balik kolejjjjjj. SOBS. Now how on earth can I eat the duriannnnn. Lap air mata. Hati malu malu kucing mau mengaku aku rindu dia.

Walaupun dia selalu usik aku, selalu perli, suka gunakan aku kononnya aku girlfriend dia, pembuli tegar yang berjaya buat aku rasa cam nak tarik tarik je rambut perang dia tu, tapi dialah adik dialah abang. Protective, manja (percayalah) dan kadang kadang gedik amat. Dialah teman bila aku perlukan khidmat lelaki. Abam pernah cakap dia akan tumbuk sesape yang buli aku sebab kata dia, dia sorang je boleh wat aku macam tu. Gedik kan? Rasa cam nak lempang kan? SOBS.

One thing about him yang buat aku sangat sangat sangatttttt lah geram ialah dia sangatttt suka menyakat. Dia sangat suka tengok ekspresi muka aku yang pelik dan annoyed ngan apa yang dia cakap. Sometimes bila dia bosan dia akan buat something that will piss me off and I can see his satisfied face after he did that. Kekadang rasa geram, tapi bila dia takde rinduuuuu. SOBS.

Aku kakak dia dah macam ni, mama babah cemane ye? Dah 4 bulan he's always around helping mama with things kalau dia dah balik kolej aku kira mama lah insan yang paling terkesan. Tapi aku tengok mama cool je. Lena je mama tido. SOBS. Haih. Cepat betul masa berlalu. I miss our childhood. When I look through our family pictures, doa aku dari dulu sampai sekarang ialah kekalkanlah hubungan kekeluargaan ini ya Rahman ya Rahim.

Bila aku fikir how we all will grow older and have our very own family aku jadi risau, aku jadi takut. It surely will be veryyyyyy hard ntuk kitorang bertujuh berkumpul lagi lagi bila dah kerja dan ada tanggungjawab masing masing. SOBS. I can't imagine my life on that time dan aku takut nak imagine sekarang. Let the future me handle it. SOBS. Urgh, I miss my lil sister and lil brothers BADLY.
Published with Blogger-droid v1.6.9

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥